۱۰
بهمن
بهمن
- فائزه قاسمی
- 0 نظرات
- دسته بندی : اخذ اقامت ترکیه
افراد زیادی رویای زندگی در یک کشور شرقی با فرهنگ اصیل را که رگههایی از تمدن غرب نیز در آن به چشم میخورد در سر میپرورانند. به همین دلیل است که اخذ اقامت ترکیه این روزها نسبت به گذشته بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و افراد زیادی میخواهند از این طریق وارد خاک این کشور اوراسیایی شوند و آینده متفاوتی را برای خود رقم بزنند.
برخی از افراد برای وارد شدن به کشور ترکیه و سکونت در این کشور تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را انتخاب میکنند. مهاجران دیگری نیز وجود دارند که با وجود سرمایه مناسبی که دارا هستند، به دنبال اخذ اقامت ترکیه از طریق سرمایهگذاری در ترکیه یا خرید ملک در ترکیه هستند.
در کنار این مهاجران برخی دیگر از افراد ازدواج در ترکیه یا تولد فرزند در ترکیه را برای اخذ اقامت این کشور مد نظر دارند. ازدواج در ترکیه شرایطی دارد که برای اخذ اقامت این کشور باید از آنها تبعیت کنید.
همچنین در صورتی میتوانید اقامت ترکیه را از طریق تولد فرزند به دست بیاورید که با قوانین کشور ترکیه درباره این موضوع آشنایی کافی داشته باشید.
در اینجا روش اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج در ترکیه و تولد فرزند در ترکیه برای آشنایی بیشتر مورد بررسی قرار گرفته است.

اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج
در بیشتر کشورهای جهان این رسم وجود دارد که زن یا مرد هنگام ازدواج با فردی که شهروندی یک کشور خاص را دارد میتوانند اقامت کشور دیگری را به دست بیاورید. کشور ترکیه نیز از این قانون پیروی میکند و اگر فردی خارجی با فردی که ملیت ترکیه را دارد ازدواج کند، این امکان برای او وجود خواهد داشت که پس از سه تا پنج سال نسبت به اخذ اقامت ترکیه اقدام کند.
این بازه زمانی به این منظور در نظر گرفته شده است که دولت ترکیه اطمینان حاصل کند که ازدواج بین زوجین واقعی بوده است و طرفین صرفاً به دلیل این که اقامت ترکیه را به دست بیاورند، تن به این ازدواج نداده باشند.
در صورتی که واقعی بودن ازدواج ثابت شود، اقامت دائمی ترکیه برای زوجی که ملیت کشور دیگری را دارد صادر خواهد شد؛ اما در صورتی که دولت به ازدواج و صوری بودن آن شک کرده باشد، هیچ یک از طرفین نمیتوانند با این روش اقامت کشور ترکیه را اخذ کنند.

شرایط اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج
• برای اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج باید طبق قوانین این کشور کلیه مراحل عقد رسمی را انجام دهید و ازدواج را به صورت رسمی ثبت نمایید.
• فردی که برای ازدواج در نظر گرفتهاید و در کشور ترکیه سکونت دارد، نباید شهروندی ترکیه را از طریق پناهندگی به دست آورده باشد. در غیر این صورت امکان اخذ اقامت کشور ترکیه را پس از ازدواج نخواهید داشت.
• برای ثبت ازدواج باید هر یک از طرفین به کنسولگری کشور خود مراجعه کرده و گواهی تجرد را دریافت کنند.
• هر یک از طرفین برای ازدواج در ترکیه باید شرایط سنی بیشتر از 18 سال را دارا باشند. (در صورتیکه سن زوجه کمتر از 18 سال باشد، ارائه رضایت نامه پدر یا گواهی فوت پدر ضروری میباشد.)
•در صورتیکه زوجه قبلاً ازدواج کرده باشد و برای بار دوم بخواهد با یک شهروند ترکی ازدواج کند، باید از مدت زمان طلاق وی 300 روز یا بیشتر گذشته باشد.

مدارک لازم برای عقد رسمی و اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج
• گواهی تجردی که از کنسولگری مربوط به کشور خود در ترکیه دریافت کردهاید.
• گواهی سلامت یا برگه آزمایش خون که نشان دهنده عدم ابتلا زوجین به بیماریهای خاص و وراثتی است.
• اصل مدارک زوجین به همراه ترجمه شده آنها و پاسپورت زوجین
• چهار قطعه عکس
پس از بررسی شرایط اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج و تکمیل مدارک، باید فرمهای لازم را نیز از شهرداری دریافت کرده و آنها را تکمیل کنید. سپس نسبت به تعیین وقت در شهرداریهای این کشور برای ثبت رسمی ازدواج اقدام نمایید.
در صورتی که درباره مراحل اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج آشنایی کافی ندارید، به شما پیشنهاد میکنیم با مشاورین شرکت فانوس ارتباط برقرار کنید و اطلاعات لازم را از کارشناسان با تجربه این مرکز کسب کنید.

اخذ اقامت ترکیه از طریق تولد فرزند در ترکیه
هر فردی که در خاک کشوری به دنیا آمده باشد، به طور رسمی شهروند آن کشور به حساب میاید. این شرایط زمانی برقرار است که فرد پدر و مادری متعلق به کشور محل تولدش داشته باشد؛ اما برای افرادی که به ترکیه مهاجرت میکنند و برای اخذ اقامت ترکیه میخواهند از روش تولد فرزند استفاده کنند، شرایط متفاوت خواهد بود.
همانگونه که هر کشوری برای ارائه شهروندی به مهاجران قوانین بخصوصی را در نظر گرفته است، دولت ترکیه نیز برای اخذ اقامت ترکیه از طریق تولد فرزند در ترکیه قوانین خاصی را وضع کرده است. در ادامه این شرایط ارائه شده است.
• در صورتیکه پدر و مادر هر دو ملیت ترک داشته باشند، فرزند به دنیا آمده به روش مرسوم ملیت ترکیه را خواهد داشت و تنها برای این که نام او در میان شهروندان ترکیه قرار بگیرد، کافی است پدر و مادر نسبت به اخذ شناسنامه فرزندشان اقدام کنند.
• در صورتیکه فرزندی که در ترکیه به دنیا آمده، پدری ترک و مادری با ملیت کشور دیگر داشته باشد، این امکان برای والدین وجود دارد که شناسنامه ترکیه را برای نوزاد دریافت کنند و به واسطه شناسنامه این کشور، کودک ملیت ترکیه را خواهد داشت.
• در صورتیکه پدر ملیتی متعلق به کشور دیگر داشته باشد و مادر شهروند ترکیه باشد، باز هم میتوانید از طریق رابطه مادر و فرزندی نسبت به اخذ ملیت ترکیه برای فرزند خود اقدام کنید.
• در صورتیکه پدر یا مادر یا هر دو ملیت ترک داشته باشند ولی فرزند در کشور دیگری به دنیا آمده باشد، طبق قوانین این کشور میتوانید شهروندی ترکیه را برای کودک دریافت کنید.
• در صورتیکه هیچ از والدین تابعیت کشور ترکیه را نداشته باشند، فرزند به دنیا آمده در این کشور نیز نمیتواند تابعیت ترکیه را به دست بیاورد.
مشاورین شرکت فانوس درباره اخذ اقامت ترکیه از طریق تولد فرزند در ترکیه نیز اطلاعات ضروری را در اختیار والدین قرار میدهند. اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست بیاورید، به شما پیشنهاد میکنیم با مشاورین شرکت فانوس در ارتباط باشید.